You are here:  / Ştiri Turism Spania / În Tenerife a fost deschis primul restaurant pentru nudişti

În Tenerife a fost deschis primul restaurant pentru nudişti

În orașul San Isidro din sudul insulei Tenerife, Spania, a fost deschis primul restaurant pentru nudiști din țară. Restaurantul a fost numit Innato Tenerife, ceea ce în traducere înseamnă „Nativ în Tenerife”. Autorul ideii a fost omul de afaceri italian ,Tony de Leonardis, care a folosit experiența unei instituții asemănătoare, The Bunyadi, ce activează cu success din vara anului trecut la Londra. În doar câteva săptămâni după deschiderea restaurantului britanic, în „lista de așteptare” a acestuia, deja erau înscrişi peste 37 mii de persoane.
Iniţial, De Leonardis a vrut să dea instituției sale același nume, însă din cauza formalităţilor legate de drepturile de autor a renunţat la această ideie.

Pentru a se bucura în deplină măsură de bucatele delicioase şi atmosfera romantică la lumina lumânărilor, clienții Innato Tenerife trebuie să lase la vestiar nu doar toate hainele, ci şi telefoanele mobile. În meniul restaurantului se regăsesc bucate din peşte, carne şi legume preparate la gratar, la care sunt servite cele mai bune vinuri biodinamice ale insulei.
Potrivit lui De Leonardis, care în urmă cu câțiva ani era specializat în bucate din carne de struț, meniul din Innato Tenerife are un efect excitant.
Pentru vegetarieni, Innato Tenerife, la fel oferă o gamă largă de bucate. Una dintre mâncărurile pentru vegetarieni este numită „Oul lui Franco” şi constă dintr-un ou fiert cu piure de cartofi, trufe și sos de parmezan.

Poza simbol

LASA UN COMENTARIU

Adresa Dumneavoastra de email nu va fi afisata. Campurile obligatorii sunt marcate ( obligatoriu )