You are here:  / PONTURI / Cele mai frumoase poze. 7 aplicaţii de telefon pentru editare foto.

Cele mai frumoase poze. 7 aplicaţii de telefon pentru editare foto.

În ziua de astăzi mai fiecare are cont pe o reţea de socializare, unde își postează pozele din vacanță. Fie că e vorba de peisaje pitorești, munţi maestuoşi sau plaje exotice, toată lumea vrea să facă fotografii cât mai reușite, nu în rare cazuri, cu un telefon mobil.
La moment, magazinele online pun la dispoziţie o gamă largă de aplicații, care într-un fel sau altul, oferă posibilitatea de a edita imagini. Printre acestea puteţi găsi atât nişte instrumente simple, pentru a adăuga efecte amuzante, atât şi soluţii complexe, capabile de a concura chiar şi cu faimosul Photoshop.

Din multitudinea de programe pentru editarea imaginilor disponibile, am selectat şi vă prezentăm cele mai interesante și calitatative aplicații pentru telefoanele mobile .

Afterlight.
Afterlight este un program pentru editare foto, care se evedenţiază printr-o mulţime de opţiuni de ajustare, cum ar fi iluminarea sau saturația, aplicarea a 75 de filtre şi 66 de fonturi diferite. Aplicaţia oferă, de asemenea, posibilitatea de a redacta imaginile prin decuparea și rotirea acestora sau adăugarea uneia dintre 78 de rame diferite. Totodată, poate fi aleasă şi calitatea sau dimensiunile imaginii finale.
Din păcate, aplicația nu este gratuită, însă preţul de 0,99 $, pentru un program atât de performant, poate fi considerat unul simbolic.

Snapseed.
Un alt editor foto, foarte popular și apreciat de mulți utilizatori. Această aplicație oferă un număr mare de setări, printre care ajustarea focusului, clarităţii, culorilor, precum şi o mulţime de filtre și efecte, cum ar fi, de exemplu, tilt-shift.
În Snapseed este, de asemenea, este disponibilă o opţiune comodă de auto-editare, care va fi utilă în cazul în care imaginea trebuie să fie prelucrată cât mai repede posibil.

Aviary.
Este una dintre cele mai populare și înalt apreciate aplicaţii pentru editarea imaginilor de pe telefonul mobil. The New York Times a inclus această aplicaţie în lista celor mai bune aplicaţii pentru iOS 7. Merită de menţionat şi faptul, că creatorii programului colaborează cu compania Adobe. Aplicaţia are o interfaţă foarte comodă, majoritatea setărilor fiind posibil de le schimbat în doar câteva click-uri. În acelaşi timp, sunt prezente setări pentru eliminarea automată a efectului de ochi roșii din fotografiile, recent făcute.
Programul permite suprapunerea peste imagini a diferitor stickere, utilizatorului fiind puse la dispoziţie peste 100 de filtre de pre-configurate. La fel, este disponibilă şi funcţia de accentuare a culorii și de înlocuire a anumitei culori cu alta.

Pho.to Lab
Este o aplicație specializată pentru a crea colaje şi efecte amuzante. Peste 500 de template-uri originale permit să montaţi colajuri unice și memorabile, iar opţiunea de înlocuire automată a feţei transforma această activitate într-un proces rapid și simplu. Toate operaţiunile le faceţi doar din câteva atingeri pe ecran.
Rezultatele obţinute pot fi distribuite instantaneu pe rețelele sociale sau salvate în galeria foto a dispozitivului mobil.

Phonto
Posibil una dintre cele mai funcționale și în acelaşi timp simple aplicaţii pentru adăugarea textului la fotografii. Este suficient doar să faceţi click pe imagine și imediat apare o fereastră cu opțiunile, care vă permit să controlați atributele de tex și alte setări. Este posibil de a alege dimensiunea, culoarea, opacitatea, fundalul.

Apropo, pe lângă adăugarea textului, cu ajutorul Phonto, mai este posibilă şi editarea imaginii, aplicând filtre și rame. Aplicația conține peste 200 de fonturi, număr care la dorinţă poate fi majorat.

VSCO Cam.
Este un program de editare performant, care conține un număr mare de opțiuni pentru prelucrarea fotografiilor. În plus, programul poate fi folosit ca un înlocuitor pentru camera standard a dispozitivului pe bază de Android.
VSCO Cam are un sistem de focalizare destul de ingenious – în timpul fotografierii, pe ecran apare un cerculeţ, care find mişcat cu degetul, permite de a selecta punctul de focus dorit.
Programul nu conține multe filtre, însă datorită opţiunilor largi de setare a celor existente, oricare filtru, într-un final poate fi modificat în mod esenţial.
Normal, că VSCO Cam pune la dispoziţie şi un instrument pentru decuparea imaginilor cu câteva variante ale proporţiilor între laturi.

Moldiv.
Folosind această aplicație puteţi combina şi edita mai multe imagini concomitent.
Aplicaţia oferă nu doar setări standard pentru acest tip de programe, ci şi o mulţime de opțiuni suplimentare, cum ar fi posibilitatea de a adăuga inscripţii şi stickere.
Moldiv permite de a combina într-un colaj până la 9 fotografii.

În plus, aplicaţia permite să alegeţi o ramă corespunzătoare imaginii, să modificaţi fundalul și să personalizaţi fonturile, care sunt disponibile într-un număr destul de mare.
Programul are o interfață simplă și plăcută, care va fi ușor înțeleasă chiar și de un începător.

LASA UN COMENTARIU

Adresa Dumneavoastra de email nu va fi afisata. Campurile obligatorii sunt marcate ( obligatoriu )